Kroppsvård

Så vad händer i vår värld här kring Eriksmyst? Det händer en hel del och mest är vi ju aktiva på facebook och instagram. Vi börjar komma iordning i huset och grejar mest hela tiden. Nu har vi ju bott här i snart två månader och börjar känna oss som hemma. Hundarna älskar sjön nedanför så det blir mycket bad.

Sista månaden har det blivit mycket vallning, både hemma och på bortaplan. Vallhundsringen har arrangerat två träffar för att testa och diskutera nya VP-förslaget. Första omgången var vi lite fler personer och andra tillfället var vi lite färre. Men å andra sidan blev det ju mer träning för oss som var med 😉 Vi har eperimenterat lite med bredden i trattarna för att se skillnader och sådär så även mer rutinerade hundar fick jobba på rätt bra och man kommer ju att få räkna med drygt tjugo minuter. Ingrid gick banan på sexton minuter i lördags men då satte hon allting på första försöken, inga stopp i trattarna eller L-anläggningen, delningen gick hyfsat fort och så vidare. Med andra ord känns det som att nya VP-förslaget kommer att bli ett riktigt bra arbetsprov eftersom provet tar så mycket längre tid.

10981996_10204328270062694_16172072514972203_n

Idag har vi haft lite pälsvård så Hejdi och Hilda är nakenfisar nu igen. Hilda blir så himla varm när hon är fullpälsad. Senaste dagarna har hon legat och flåsat inomhus nästan hela tiden, stackarn. Annars är veckans planer att röntga Stina och vaccinera hela ligan. Vi har en tid bokad imorgon på Partille Djurklinik klockan 8.00. Alltid skönt att komma upp i tid på sina lediga dagar 😉 Astrid blir ju ett år nu i Mars så lite tidigt för röntgen. Tiden går så fort! Hon är snart stora tjejen. Hennes röntgen får vänta till maj eller något, tänkte jag. Men Stina är ju över två år nu så skönt att få det ur världen. Jag har också anmält henne till MH 11/4 på Kinds BK i Svenljunga. Vi skall gå ihop med kennel Unity Blues första valpkull (Stinas halvsyster Nayeli är mamma till den kullen). Blir spännande att se om det finns lite släktdrag.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s